Mehmet KAYA

10.02.2022

ODS Consulting Group Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına girdi!

TOBB ETÜ ve TEPAV işbirliğiyle TOBB’un öncülüğünde yapılan Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri araştırmasının sonuçları belli oldu. En hızlı büyüyen 100 şirketin içinde yazılım-bilişim sektöründen 19 firma yer aldı. Bu sektörü 11 şirket ile makine ekipman imalatı izledi. Vodafone Business desteğiyle yürütülen çalışmada, Cirosunu 2 yılda yüzde 5.808 oranında artıran İstanbul merkezli Tripenia Bilişim Turizm firması ilk sırayı aldı. İlk 100’deki şirketler, Türkiye’den 13 kat daha hızlı büyüdü. Çalışma sonucunda listeye 29 ilden 32 ayrı sektörden şirket girdi. En hızlı büyüyen şirketlerin 33’ü İstanbul’dan, 14’ü Ankara, 9’u ise İzmir’den çıktı.

Türkiye 100 sonuçları; Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Oda ve Borsa başkanları ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla Ankara’da açıklandı.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında 84. olan ODS Consulting Group olarak listeye 2. kez giriyor olmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Aynı zamanda Türkiye’nin listede yer alan tek danışmanlık firmasının ODS Consulting Group olmasının da gururunu yaşıyoruz.

Haberin kaynağı için tıklayın