Pelin Özkan

11.01.2022

ODS Consulting Group Türkiye'nin En İyi 29. Reklamvereni Oldu

Media Cat tarafından yaratıcı endüstrilerde belirli kriterler dikkate alınarak hazırlanan “The Cat Report”un verilerine bakıldığında birçok markanın yer aldığını görüyoruz. Bütün bir yıl boyunca üretilen iletişim, reklam, pazarlama projelerinin ulusal ve global yarışmalardan elde ettikleri sonuçları dikkate alarak hazırlanan raporun çıktısında yılın en yaratıcı, en etkili ajansları ile reklamverenleri ve markalarını kapsamaktadır. Bu yıl raporda 2021 yılının en yaratıcı, en etkili, çıkış yapan, bağımsız, PR alanında faaliyet gösteren ve prodüksiyon vb. birçok kriter yer almaktadır.

Yılın En Yaratıcı Ajansları

Yılın En İyi Reklam Verenleri

Global ve yerel birçok markanın olduğu listede ODS Consulting Group olarak 29. sırada yer alarak en iyi “Reklamverenler” listesine girdik. Bununla birlikte “Yılın En Yaratıcı Ajans”ı kategorisinde ODS Consulting Group’un yatırımcısı olduğu Adorno Reklam Ajansı başarısını yukarılara taşıyarak 19. sırada yerini aldı. 2 Kristal Elma, 1 tane de büyük ödül alarak henüz 2. senesinde büyük başarı yakaladı.

Haberin kaynağı için tıklayın